Hiss eller diss

Från och med tänker jag göra bloggen lite mer underhållande genom att ha olika teman osv, därför kör jag en hiss eller diss. 
 
Hiss
 
Gina Dirawi som julvärd
 
 
Hur grymt är inte det att en 24årig tjej blir julvärd?Jag tycker att det är as dope verkligen. Sen har jag alltid tyckt att Gina Dirawi är skit cool, älskade hennes blogg och youtubekanal när de var aktiva. Hon är ju så himla skön!  Tycker också att det är kul att SVT väljer att ändra normen att endast en ”vit svensk gubbe” kan vara julvärd, jag menar vi lever i 2015 liksom.  
 
Årets julkalender
 
 
 
Jag säger bara ”älskar, älskar, älskar”. Det är jätte bra att julkalendern är lärorikt, det blir som en gratis historielektion, hur bra är inte det?:-) Jag vet detta själv eftersom att varje gång jag ser den tänker jag ”wow var det så, oj det visste jag inte”. haha. Tycker om att temat avviker från de andra.
 
Knähöga stövlar
 
 
 
 Jag brukade tycka att knähöga stövlar var för ursäkta mitt uttalande, prostituerare eller något. HAHA fråga inte varför. Men på senaste tiden har jag märkt hur snyggt det klär jeans och de flesta plaggen. Det är liksom skit praktiskt då man inte behöver ”anpassa” sin outfit till den. 
 
DISS
 
Vädret
 
Jag säger bara buuu för vädret. Det regnar och båser hela tiden :/ Man får ingen julkänsla alls, det är knappt det blir någon snö till julafton ens.
 
Alla terrordåd
 
 
 
Så trist att oskydiga människor ska behöva dö pågrund av att någon tjomme får för sig att skjuta ”lite” människor. Det känns som att det sker terrordåd varje dag(det är liksom inte alla dem som uppmärksammas i västerländsk media). När ska det bli världsfred liksom? 
 

4 thoughts on “Hiss eller diss

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.