Beyoncé

 
 
 
Alltså denna kvinnan!! Hur blir man som henne? Finns det någon utbildning? När jag blir stor vill jag bli som henne. Beyoncé är en så himla cool artist, hon är dessutom feminist vilket är ett stort plus. Hon är perfektion. Och hennes röst 😭. Sen är hon på turné, ville se henne men nu är det too late. Alla biljetter är slut(ofcourse, haha). Får kanske göra som i filmer och smyga in backstage, om jag inte blir sönderslagen av hennes super macho vakter😂
 
 
<33

26 thoughts on “Beyoncé

  1. Att ha en idol är coolt men jag tycker du är fin som du är o säkert på insidan med 😉 trist när man inte får biljetter 🙁 håll koll kanske någon säljer ha en fin dag kram

  2. Haha ja verkligen, men han sover bredvid mig snart igen, han kommer hem till Malta igen från LA på måndag natt 😀 Tack så jättemycket fina du, du har också en fin blogg, älskar leopardmönster!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.