Frågestund

Har suttit vid datorn sedan jag kom hem. Är super hungrig nu och ska snart köpa pizza <33 nom nom nom. Syrran åt ju pizza så jag blev sugen 😉 Alltså jag bli små sur för att jag inte kan hålla mina egna löften om att inte äta hämtmat men ibland blir jag bara så sugen .. :/ Aja jag gör det sällan så det är bra 🙂
 
Tänkte köra en frågestund förresten.. Har funderat på det innan men har inte vågot lol. Men nu är jag det. Bomba kommentarsfältet med frågor så svarar jag :-))
 
Kramz<33

23 thoughts on “Frågestund

 1. så gott med pizza 🙂
  mina frågor är

  – Vilka bloggar följer du dagligen?
  – Har du någon favorit blogg?
  – Vad skulle du köpa om du vann 1 miljon kr?
  – Roligast med att blogga?

  1. I just bought the 144 Brights palette and I love it! Every color has been amazing so far, even the mattes. I got it on sale and used my employee discount at Target so I got it for about 8 dollars. Super steal! Plus it12#8&7;s just so pretty to look at, with all the pretty colors.

 2. Vilket är ditt mest pinsamma minne?

  Om du skulle beskriva dig själv med 3 ord, vilka skulle dom vara?

  Har du några fobier?

  Vilken är din favoriträtt?

  1. Hallo, ich habe gerade gesehen, daß ich einen Eurer bestimmt tollen Trotpsreise gewonnen habe. Da bin ich jetzt aber gespannt, was das sein wird!!! Liebe GrüßeAnja

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.