Dissar Instagrams nya design

 
Hiss
 
Värmen
 
Jag hissar verkligen vädret som har varit på det senaste 🙂 Det är så härligt plus att man slipper ha på sig tråkiga kläder och kan ha klänning osv 🙂
 
Att skolan snart är över
 
Nu mot det sista tror jag seriöst inte att jag kommer klara det. Vi ska hinna med 5000 saker på två dagar känns det som men när det väl är avklarat kommer jag känna en sån relief. Betygen sätts ju senast den 27:e  maj så jag ser verklligen fram emot att gymasnasie tiden är över trots att det är bitter sweet. 
 
 
Vitt
 
Vitt är så snyggt nu när det blir ljusare utomhus. Man behöver inte dölja sig i mörka pösiga kläder för att det är mörkt coh kallt längre :-))
 
 
 
 
Diss
 
Instagrams nya design
 
Det kanske bara är jag som är emot den för att jag inte är van den men jag saknar den gamla designen. Den var så mycket mer roligare tycker jag. Nu känns instagram stel och tråkig plus att logotypen är bara wtf 
 
 
 

18 thoughts on “Dissar Instagrams nya design

  1. jag har svårt att bestämma mig för vad jag tycker om deras nya ikon. dock har jag inte uppdaterat appen och tänker vänta med det också 😛

    sv; tack! 😀 jag älskar den själv! den är från victoria’s secret! <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.