Fredaag

Bild 2016-07-15 kl. 18.38

Bild 2016-07-15 kl. 18.38 #2

Fy fan så skönt. Jag lyckade få sluta 1 och en halvtimme tidigare för att det inte fanns så mycket att göra. Det var en sån relief, jag tittade på de andra som jobbade kvar och tänkte ”bye suckerss” haha som i Simpsons.

Nu ska jag förbereda snart till en kompis. Vi ska på en hemmafest i betongen😂

Förresten har ni hört om attacken i Frankrike? Så synd verkligen :/

21 thoughts on “Fredaag

      1. I think it’s appropriate that the series is over, it had run it’s natural course and went out on a high note with Season 8, but if FOX don’t want to give the movie the $45m budget that the Kief’ and Brian Grazer feel they need to do it right, then let Luc Besson’s Europa Corp (the company behind the ‘Taken’ and ‘The Transporter’ films among others) production company fund it and FOX can merely distribute it…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.