Deep house lördag

Festen jag var på igår var så himla tråkig. Lol jag ångrade att jag ens gick ditt, men jag tycker ändå synd om Hassan, han som hade festen. Det var hans födelsedagsfest men det var skit dåligt organiserat. Jag och gänget jag var där med försökte ha kul men öö, det gick typ inte. Aja vad ska man göra

Idag var min farbror iallafall på besök. Det var super roligt för att han är typ den enda släktingen vi har i Sverige. Trots att jag har 500000 kusiner i hemlandet är jag, mamma och syskonen typ ensamma här. Lite ironiskt ändå. jaja min farbror var iallafall skön som alltid och vi skrattade åt de udda sakerna jag sa när jag var liten.

Nu tjatar mamma på mig att köpa tvättmedel blah blah blah,

Ha det bra sålänge

Kram<3

16 thoughts on “Deep house lördag

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.