Vila JAZZ BYXOR

Hej, hur mår ni?

Jag har totalt vänt på dygnet jag vaknade vid 3 på eftermiddagen idag :/ hahah. Lol men det är inte konstigt jag kom fan hem vid 7 på morgonen, haha. Jag var så trött att jag inte var trött längre, men det var en kul kväll faktiskt. Major Lazor filmade t.o.m sin musik video där men det var inte jätte kul för att alla ville vara med och jag höll på att bli nedtrampad :-))) Man lever ju det hårda livet 😉 haha.

Sen var folk lite för sliskiga där, bråkade med minst två stycken för att det var för mycket. En slickade min hals och ville kyssa mig? Öö ew.

Nu kom jag precis hem från Lindex. Jag köpte en handspegel/sminkspegel, jag kan inte fatta inte jag hade en sån hemma innan. Det är ju fan lika viktigt som att ha mat hemma ju!!

 

Vad ska ni hitta på resten av dagen? 🙂

IMG_9736

IMG_9736

Min outfit från igår. Älskar byxorna, de är så sköna. Jag köpte dem från HÄR(adlink)

 

29 thoughts on “Vila JAZZ BYXOR

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.