Igår

Heej alla fina

Hoppas att ni har en bra söndag. Själv har jag också en bra söndag är dock lite stressad för all packning jag har idag då jag ska resa imorgon.. Annars hade en sjukt kul kväll igår med tjejorna. Tanken var att vi skulle ses för lite fika/drinkar och sedan dra hem för att min sista buss åkte tydligen 00:10. Meen så hände det något.. 😉 Jag dubbelkollade bussarna och den sista åkte tydligen 02:40 och så jag fick jag partyfeelings 😉 När jag gick för att träffa dem kände jag mig fierce när vinden blåste genom min långa kappa medan jag gick i mina klackar trodde att det var en runway 🙂 Haha. Så då bestämde vi efter fikat/drinkarna för att dra ut och dansa. Det var spontant men super kul 🙂 Haha i fiket kunde jag inte bestämma om jag ville ha något varmt som té eller en super stark drink 😂Det var en i kön som kommenterade det, lol. Men det blev en cider till slut 🙂 Trodde att det skulle vara i en liten flaska som xide men det var i en skit stor flaska, jag började känna mig lite full efter halva, haha.

Jaja nu vet ni om min super intressanta night out. Här kommer bilderna 😉

img_0070

Min gigantiska cider

 

img_0071

Rabarberpaj, så god var den

img_0072

img_0073

Snyggingarna Emma och Elda. Hon har förresten en superfin fotoblogg HÄR

img_0074

Jag och Lolita. Omg hon passar så bra i kort hår, vill också klippa av allt mitt hår bara för det

img_0075I mitten av en intensiv skvaller time 😉

41 thoughts on “Igår

    1. Wonderful goods from you, man. ALANI SAMIA Affiliate Marketing | Make Money Online I have understand your stuff pveuiors to and you’re just too excellent. I really like what you’ve acquired here, really like what you’re stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it smart. I can’t wait to read much more from you. This is actually a great ALANI SAMIA Affiliate Marketing | Make Money Online intsamrfiono.

    1. Finde es super das es mit Giga weitergeht,ich meine es gibt nun ne webshow,die echt hammer ist auf der Seite und alles läuf!Hoffe das das auch weingreeht!Fitds aber schade das IKNG ziehmlich weggedrängt wird,da die meisten hier wohl von Giga stammen.Was ist eigentlich mit maxi und den mods,deren giga fan-site das mal werden sollte?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.