Halv åtta hos mig

(Haha är det bara jag som är helt obessed med den programmet??)

Processed with VSCO with p5 preset

Hur som helst så var jag heelt död när jag kom från skolan idag. Lektionerna är ju två timmar långa så man blir helt död i huvudet. Man får inga raster heller men jag gör mina egna raster(jag går på ”toa” då 😛)hehe. Men man blir trött ändå. Så när jag kom helt tog jag en nap, det är så läskigt med naps för att man vet aldrig riktigt när man kommer vakna eller ens om man kommer vakna, hahah.

När jag vaknade kände jag mig pigg o glad så jag lagade mat. Denna gången blev det klyftpotatis med kött och steka morötter(de är så söta och goa!!). Jag låtsades som att jag var med i ”halv åtta hos mig” för att tiden var halv åtta när jag lagade maten, haha. Vilket liv jag har 🙂 Har btw försökt minska på mitt kött ätande. Jag åt mest bara vegansk/vegetariskt mat under helgen tills idag. Det blev mest bönor, kokbananer/vanliga bananer och ris men jag märkte också hur fort jag blev hungrig(och hur gigantiska portioner jag åt, hahah) så det känns inte riktigt bra det så idag fick det bli kött. Vet inte vad det kan bero på men det kanske inte är tillräckligt mycket näring i maten?

12 thoughts on “Halv åtta hos mig

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.