Instagram creeps

 

bild-2016-11-04-kl-10-50-4bild-2016-11-04-kl-10-51-3

Försöker göra en hårflip 🙂

 

Godmorgon

Jag sitter nu i min morgonrock och äter en baguette :-)) Den blev ”lite” bränd i ugnen när jag värmde upp den men det går att äta ändå, haha. Ska snart klä på mig och gå till stan för att plugga i någon café. Kan ju plugga hemma men det känns kul med lite miljöbyte 🙂 Det börjar bli lite soligt här btw så det lär nog bli en bra fredag.

Hörde att det snöade i Sverige, hahahaha. Stackars er. Här är det typ 14 grader, hhihihi 🙂 Btw ni vet att man kan skicka meddelanden på instagram? Jag brukar inte kolla dem hela tiden men igår fick jag för mig att göra det och gud så många weirdos det är som skriver. En av dem ville kyssa mina fötter? Ewwww

16 thoughts on “Instagram creeps

    1. Le dimanche, Mimile (qui lui n’est pas meunier, voir plu haut) est sur son neuf, et propre comme un son neuf, et trhuc©bÃant, comme on peut voir céans.

    1. – What are you stating, man? I recognize everyones got their own view, but really? Listen, your blog is neat. I like the efforts you put into it, patulcrlariy with the vids and the pics. But, come on. Theres gotta be a better way to say this, a way that doesnt make it seem like everybody here is stupid!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.