Kaos

Nu har jag inte kunnat logga in på bloggen på dagar nu. Så himla skumt, har också haft mycket annat på gång jag har inte heller haft tid att ta tag i det. Men nu så!!

Igår hade jag skola som vanligt men på eftermiddagen var jag i stan men mina klasskamrater för att se alla julbelysningarna. Det är nämligen ett stort tradition här att räkna ned tills när julbelysningarna tänds. Det var super mysigt men såå många människor. Hela torget var fyllt med folk, det var som att hela nordstan och lite till skulle vara proppat med folk. Iallafall så var det mysigt som sagt, alla var där från barn till gamla och t.o.m jultomten var där, haha.

Nu ska jag snart möta min lärare så hon kan hjälpa mig med min essay. Sen ska jag till biblioteken osv. Usch det kommer vara en bajsig helg denna. Jag har så mycket plugg att bli klar med plus en presentation. Har funderat på att sova över i biblan för att det är ändå öppet 24/7 så, haha.

picc

 

thumbnail_img_1143

Julbelysningarna ser så mysiga ut 🙂

 

2 thoughts on “Kaos

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.