I have been busy doing everything

bitch

 

bitch1

www.camillaesi.tumblr.com

Omg jag blir gaalen! Det strular såg mycket med bloggen och kundtjänsten kan inte kontaktas. Vad är det för blogg ens när man inte kan få hjälp?? blir så galen.

Hur som helst så är det fredag idag och ingen fredag som helst men Black friday wihoo. Har aldrig handlat på black Friday men saker ska tydligen vara galet billiga så why not 😉

Annars så ska jag snart äta och sedan till stan för att fixa som till exempel, min bryn haha. Jag fixade dem för en månad sen men de växte tillbaka till en ful buske. Så jag ska göra det och sen köpa julklappar och äta lite fika :-))

 

Ha en bra fredag. Jag vet att min bloggande har varit bajs men det strular så med bloggen och allt. Funderar på att byta portal men jag är inte säker på vilken för att jag tycker om designen på denna :/

15 thoughts on “I have been busy doing everything

  1. Har tyvärr sett flera som haft strul med din portal, och inte fått någon hjälp av kundtjänst :/ tycker du borde byta om det strular och du inte ens får hjälp!

    1. Primeiro Controle disse:Ola Luiz, você pode setar os comandos malunamente no emulador. Clique no comando que está errado e aperte record, ai é só configurar o botão que você gostaria.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.