Äntligen!!!

Allstå, vart ska jag ens börja!!! Bloggen har krånglat som in i helvete och jag har verkligen inte haft energi, tid eller lust att ta tag i det. Nu fick jag precis ryck att gör ett försök och det gick att logga in som vanligt igen. Thanks lawd för jag orkar verkligen inte byta portal och hålla på.

Okay iallafall en uppdatering på vad jag har haft för mig de senaste veckorna(haha).

– Den 1 December hade jag mitt sista prov så nu har jag officiellt över en termin på högskolan. Wihoo

– Har blivit vithårig. Lol okay det var inte så länge sen jag blogga men jag har gjort flätor som är vita. If that makes sense, haha. Gjorde förresten dem på mig själv

bild-2016-12-09-kl-20-24

bild-2016-12-09-kl-20-25-3

Lol ignorera bakgrunden. hahah så fail

 

– Jag åker till Sverige imorgon!! Är as nervös för att jag har aldrig rest själv innan. Hoppas att jag hoppar på rätt flyg osv. Haha hade dock varit kul om jag gjorde som i ensam hemma 2 och hamna i new york

 

– Har bott helt själv i tre månader nu. Har överlevt, helt fantastiskt.

7 thoughts on “Äntligen!!!

  1. Hej va roligt att se dig 🙂 o visst fixar du att åka själv, nemas problemas tjejen 🙂 super fin i håret är du ..ha nu en trevlig resa kram <3

    1. Apiecrpating the hard work you put into your blog and detailed information you offer. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed information. Excellent read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

  2. Hej! Jag vill bara tipsa om att lucka 10 i min julkalender nu är öppen 🙂 I dagens lucka kan du vinna en valfri vara till ett värde av max 300kr från Uffes Saker och Ting! Dom har verkligen mycket bra julklappar på deras hemsida, så det är ett tips 🙂 Låter detta som någonting för dig? Klicka då på länken nedan för att vara med och tävla!
    http://martinaolsson.myshowroom.se/63880/julkalender-lucka-10-5/
    (en ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.