1 Januari 2017

Så såg jag ut igår! 

Jackan köpte jag från Asos förra året men liknande finns HÄR / Liknande klänning finns HÄR

 

Hoppas att ni hade ett kul nyårsfirande för jag hade verkligen. Har typ faktiskt aldrig skrattat och haft så kul på en utgång innan haha. Musiken på klubben var kanske inte den bästa, musiken kom typ från stenåldern, hahah. Men alla var så snälla och roliga. Det var inga idioter där alls, thanks lawd. Det var typ det jag fruktade med utgången. När kvällen slutade blev det lite strul med skjuts dock för att vi missade den absolut sista bussen, haha. Men jag ringde min snälla kusin som kunde hämta oss, även om vi var en pain in the ass, lool. Tänk vilken tur vi hade ändå för vem kan man ringa 3 på natten och be om skjuts, lol. Plus att det tar minst 1 timme att köra från Göteborg till Kinna.. hehe.

Hur som helst, jag drack i princip inget igår man jag känner mig så seg idag. Jag orkar inte göra ett skit. Det kanske också beror på att jag gick loss igår också, haha jag förvånade mig själv.

 

Mjaråå alla ni som är hangover, lyckat till med det 😉 hahah

2 thoughts on “1 Januari 2017

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.