Min 2016 del 1

Nu vet jag att det här inlägget är sent meen jag ville lägga upp den sedan förra veckan men jag har latat ;-P

 

Januari

I början av året var jag i Rumänien och firade nyår och jul där. På den första bilden står jag framför världens näst största byggnad(eller det är vad de säger). Den var så stoor. Ursäkta min äckliga outfit thoo, jag ser ut som trash, hahah.

 

Febuari

 

 

Jag hade så mycket pågång med skolan och allt, plus att jag hade UF då. Det roliga med den månaden vi var på en ”upptäcks resa”(som jag kallar det) i Stockholm med klassen. Det var så mycket hype innan vi skulle ditt, folk var oroliga över att vi skulle svälta ihjäl och allt… Lol. Klassen började bli orolig när lärarna sa att vi skulle finansera mat och sånt själva på resan.. haha. Iallafall vi besökte riksdagen, kul kul. Sen tog jag en massa piccss

 

Mars

 

 

 

Omg det finns typ inget intressant med denna månaden. Det var bara en massa läxor, UF och sånt. Jag tog iallafall super coola frukt bilder 🙂

 

April

Jag gjorde en näsförstoring och köpte små kaktusar 🙂

3 thoughts on “Min 2016 del 1

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.