Messy Monday

Hoppas att ni hade en bra måndag.

 

Klockan är nu 23:25 här så jag ska bara skriva inlägget och lägga mig snart. Dagen fick en så dramatisk vända efter att jag var i en glassbar med min roommate. Allt var bra innan det plus att glassen var så god. Det var Italiensk gelato och wow så gott. Hur som helst på vägen hem ser vi en hemlös person och jag tänker(som alltid) att hur klarar man av att sitta utomhus så med hunden när det är så kallt. Men när vi kommer närmare såg han ut att börja gråta vilket gjorde mig ledsen. Jag frågade han var det var som hade hänt och han blev helt tårögd.. Stackare asså. Sen förklarar han att någon hade slagit hans hund och tagit hans sista pengar 🙁 Så himla synd, personen hade sparkat honom och allt. Blev bara så ledsen eftersom att ingen ska behöva gå igenom sånt. Jag började sen gråta och då blev allt bara jobbigt. Kunde ju inte hjälpa honom så mycket så det var bara så jobbigt.  Förstår inte hur folk kan vara så onda :/

 

Denna måndagen har varit så tråkigt med allt från Trumps idiotiska fasoner, moské attack i Kanada och detta.. Hoppas att imorn blir bättre

 

Kram<3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.