Mördare i mitt område

Heej hoppas allt är väl med er. Själv kom jag precis från duschen och ska snart lägga mig. Väntar bara på att jag ska tagga ned. Jag åt baklava innan så jag är hög på socker… förstår inte hur en bakelse kan vara så söt, haha. Blir också mer hyper för att jag hörde från en vän att det ska ha vara en person som går runt med en machete i mitt område. Polisen och helikoptrar letar efter honom..Hoppas att de hittar personen. Blir så nervös när sånt händer, det är många knarkare i denna staden så det skulle inte förvåna mig om personen hade någon pyskos 🙃

Min accodamation har ju iallafall brickor och sånt men man vet aldrig. Kan förresten inte förstå att det redan är februari :O. Ska ni se den nya 50 Shades filmen? haha. Jag har inte läst boken plus att det verkar inte vara min typ av film. Det är ju typ bara sex och fetischer som är i den eller det är vad en kompis sa till mig höhö.

Ok nu börjar jag bli sömning så godnatt💞

One thought on “Mördare i mitt område

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.