Dinner time

Såå gott

Hoppas att ni har en bra lördag!

Själv vaknade jag super tidigt eller tidigare än vanligt så visste inte vad jag skulle göra med tiden, haha. Jag passade på att leta efter lägenheter, mitt kontrakt med lägenheten jag bor i nu är tills Juli så lite panik får jag nu ..

Hursomhelst jag i torsdags skulle Drake tydligen komma till en klubb här i Leicester för att ha en efterfest men den blev inställd. Är inte ens förvånad hahah, när jag hörde det var det för bra för att vara sant. Varför skulle en världs kändis som han komma till en sån här tråkig student stad, lol. Dock var jag påväg att köpa biljetter till efterfesten meen biljetter kostade typ 400 kronor man baa öööö ingår typ guld och gröna skogar med också haha. Men först tyckte jag nästan att det var ett rimligt pris tills jag frågade mina kamrater, hahah. Mjaråå

Nu ska jag göra lite läxor och fortsätta med en grej jag ska avslöja för er snart … ;-))))))))))

 

Kraam<3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.