I got 99 problems and the ………

Bjuder på en bild från förra året eller det var bara 4 månader sen.. Måste verkligen ta nya bilder

 

Hoppas att allt är väl med er.

Jag har inte haft det så bra för att min häl har svullnat upp :/ Det gör ont att gå så jag får halta :(((( Ska boka läkartid så att de kan kolla upp det för jag börjar bli orolig vafan. Igår hade jag super ont och orkade inte gå så långt men som tur var min roommate så gullig och tänkte på mig. Hon köpte bandage och cheesecake och choklad till mig <3333 Asså vilken räddare <33 Så himla vänligt av henne, världen behöver fler som hon <33

Förutom det har jag inte haft så mycket på gång förutom en sak… 😉 mjarååå. Sen kom jag nu att tänka på att det redan är Mars :O Hur snabbt har inte tiden gått ?!?!?! Har också bara två veckor kvar av skolan innan vi får påsklov. Jag taggar!!

 

 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.