Interior inspiration

 

Ooomg ni förstår inte hur glad jag är nu. Jag var på lägenhetsvisning innan och den skrek mitt namn typ. Den är perfekt för mig eller nästan.. haha. Ett litet problem är bara att ingången till lägenheten är såå liten shit tänk om jag går upp i vikt? Hur ska jag komma hem då.. Men ändå annars är den perfekt. Den har dessutom två toaletter och ett av dem har ett bad! Har velat ha ett bad på såå länge. Hur som helst på måndag ska jag till företaget som hyr ut och betala avgiften. Hoppas bara inte att någon annan väljer den före mig!!!

Anyways så jag hoppas verkligen att ingen annan tar den för att jag har redan börjat planera inredningen :-))))) haha. Fick lite inspo från kollaget jag gjorde, det enda skillnaden är att allt kommer komma från IKEA 😂 aja det spelar ingen roll så länge det ser snyggt ut :–)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.