Adidas shopping 🎉

 

 

HÄR / HÄR

InnehÄller sponsrade lÀnkar

I förrgÄr bestÀllde jag dessa skor. Visst Àr de snygga?? Mina andra sneakers började se trötta ut det var dags för nya. Sen har jag typ blivit lite besatt med sÄna tofflor. De Àr sÄÄ himla sköna, jag förstÄr knappt hur jag klarade mig innan dem.

Förutom det sĂ„g jag precis tvĂ„ filmer i strĂ€ck. AlltsĂ„ netflix tar över mitt liv… jag sĂ„g Catch Me If You Can som handlar om en bedragare som förfalskade checkar i flera Ă„r. Den Ă€r inte min typ av film men den var super spĂ€nnande. Plus att den Ă€r baserad pĂ„ en riktig person som gjorde sĂ„. Jag förstĂ„r bara inte hur man kunde ha kommit undan med nĂ„got sĂ„nt sĂ„ lĂ€nge đŸ€”  Riktigt intressant. Sen sĂ„g jag The Saint.

Men nu ska jag lĂ€gga mig 🙂

 

Godnatt💞

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.