Cherry bomb

http://camillaesi.tumblr.com

Heeej

Nu var det ett tag sen meen nu ska ni uppdateras på mitt super intressanta liv 🙂 Hmm jag kan börja med att jag råkade smälta en siraps flaska på spisen. Hur hände det undrar man, det undrar jag med. Men jag ställde den på en spis platta jag precis hade använt och gick därifrån. 🙂 Sen är det skumt att jag ens ställer den på en spis överhuvudtaget egentligen. Andra highlights från mina senaste dagar är väl att det går vidare för mitt hemliga ”projekt” jag gör. Men det är stressigt också när mina tre kurser tar slut på en månad. Sen fyller jag 20 snart :O vet fortfarande inte hur jag vill fira det. Förresten så har jag äntligt lärt mig att göra cornrows på mig själv. Lärde mig genom youtube videos 🙂

 

Nu hade jag inte mer att uppdatera med

Visst är bilderna coola förresten?

 

Kraaamz<3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.