Söndag!!

Hur är det med er idag. Ska ni fira Valborg?

Jag spenderade typ hela förmiddagen på försöka ta snygga selfies till min Instagram men inga verka bli bra 🙄. Jobbigt. Har ju inte uppdaterat den på ett tag så det kändes nödvändigt att dedikera mycket tid till den, haha. Men sen hittade jag andra bra bilder jag tog för ett tag sen som tur.

Förutom det så smakade jag på getmjölk idag :o. Det smakade faktiskt skit gott, jag trodde att det skulle ha en stark smak som på get ost men den hade en krämigare smak än vanligt mjölk. Dock hade den typ en saltig lite eftersmak men ändå 🙂

Urh, nu måste jag sortera min garderob😑tvättade ju i Fredags så jag måste vika allt ;(((. Önska mig lycka till så jag inte dör av tråkhet

 

Krramzz<3

2 thoughts on “Söndag!!

  1. Är inte mycket för firande så blev ingen valborg för min del.
    Haaha tur du hittade en gammal bra selfie. Tycker det är lite krångligt med selfies, sällan jag tar dom för oftas måste man ta hundra st för att få till det.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.