Pokémon Go

Hoppas att ni alla har bra söndag.

Själv åt jag precis frukost och ska nog snart på en promenad (vill undvika att göra mina tråkiga inlämningar). Det är också soligt idag så jag passar på, man vet aldrig nuförtiden. Ena sekunden är det sommar sen höst och vinter, haha. Fast det riktiga anledningen varför ja vill ut är för att jag laddade ner Pokémon Go igår, lol efter 1000 år. Annars brukar jag bara chilla i parken när det är bra väder. Eller inte chilla i parken som en alkis utan en student som låtsas att se smart ut 🙂 Sist var det ett gäng alkisar som drack sig så fulla att de däckade. När de vaknade började de slåss, haha. Eller jag är säkert hemsk som skrattar åt sånt men aja.

Men jag ska iallafall på Pokémon hunt idag sen göra mina tråkiga inlämningar. Förresten Grattis till Portugal som vann Eurovision. Jag följde inte tävlingen men på snapchat såg jag klipp från det. Låten var super fin tycker jag även om jag hörde 5sek av den 🙂

Kram<33333333

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.