Selfie kinda day

 

 

Hejsan bloggeeen

Hur firade ni Sveriges national dag igår? Såg att det var bra väder och allt. Själv hade jag en masa plugg att fira något var inte i mina tankar. Sen har det regnat hela veckan så jag beställde två paraplyer i förrgår. Kände mig så tantig för innan har jag aldrig riktigt ”köpt” en paraply, har alltid hittat en hemma eller fått (baxat) från mamma. Visste knappt vart man kunde köpa paraplyer ifrån, haha. Men nu är jag tillräckligt gammal för att veta det :-). Kan förresten visa er den när den kommer, de har så söta design, lool.

 

 

Nu väntar jag bara på att min mat ska komma. Beställde turkisk/afghansk mat, mums mums. Kan inte fatta att jag inte testade annan utländsk mat än Kinesiskt i Sverige. Eller iförsig i Kinna fanns det typ två restauranger så det förklarar endel, haha.

Kramzz<333

 

5 thoughts on “Selfie kinda day

  1. Svar: Jag hoppades på att det bara var jag som hade blivit utsatt för det… så jag blir väldigt ledsen att höra att du håller med mig. Jag arbetar väldigt mycket med min blogg och kände att jag inte fick något ut av det på denna portalen, så jag bytte helt enkelt! Kul att höra att det funkar för dig dock 🙂 Kram

    1. Förstår verkligen dig, när man lägger mycket tid på något vill man ju ha något tillbaka liksom. Önskar dig återigen lycka till på den nya portalen.
      Kram 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.