Äntligen 👌🏿

”organiserat” haha.

Nu i helgen har jag lyckats fixa klart garderoben fint. Eller fint och fint, packade in mina kläder så det slipper ligga i resväskan. Det blir så rörigt plus att det känns som att jag ska iväg hela tiden. stresss. Lite roligt att jag ändå fick packa tillbaka endel saker för jag ju till Sverige typ imorgon.

Förutom det så hade jag några vänner över för att äta ghanansk mat. Trodde aldrig att jag skulle vara en sån som lagade mat åt folk.Trodde att de skulle bli förgiftade haha :—)Men det var kul, jag tyckte att det var skit gott, de andra tyckte mest om fisken jag stekte/fritera. Det var andra saker med men de gillade inte det så mycket för det var jävligt starkt eller de tyckte det. För mig var det perfekt:-)) Jag såg mer emot maten än dem, lol. Åt typ mest.. :)))))

Nu har jag en sån huvudvärk. Tror att det är värmen eller något.Får nog ta en nap. Ska blogga mer flitigt nu så jag bloggar mer sen 🙂

 

Kraamzz<3

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.