Påsk osså

Gladpåsk!

 

Sitter nu och äter havregrynsgröt, mums. Eller det är inte mums men det är så mättande. Så det funkar. Men är jag konstigt som äter det med bara lite socker eller honung? Ser att alla äter det med mjölk och en massa saker. Jag tycker det är ”godast” som det är haha. Jag gillar inte min tjock heller. Vill att den ska vara lite rinnande. Hatar tjocka grötar eller gröt. Brukade hata gröt innan men när jag blev lite ”äldre”/två år sen typ året började jag äta det för att mamma gjorde det till frukost och jag orkade inte fixa annat. Aja det är den enda gröten jag gillar.  Lite random men aja 🙂

 

Hur firar ni påsk? Jag firar inte. Förstår inte det roliga med det haha. Jul är kul för att man får paket men påsk? Eller jo man får godis. Men påskgodis är äckligt tycker jag haha. Gummibjörnar och choklad rutor is the shit 🙂

 

Vet ni vad? Jag kanske tatuerar mig i eftermiddag. Tatuerings studion jag har försökt boka tid hos, tror så mycket. De svarar såå sent på mail och skit. Men såg att de hade en dropin i eftermiddag. Får se om de kan göra det jag vill 🙂

 

 

 

 

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte.